Belföld

Nacsa Lőrinc: Nem lehet követni, mit akar Karácsony Gergely

Miközben az egész ország a járvány ellen védekezik, kormányzati intézkedések követik egymást, és a fővárosiak is várják a cselekvést, Karácsony Gergely főpolgármester csak „szerencsétlenkedik és bizonytalankodik” - mondta Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője pénteken.

Nacsa Lőrinc: Nem lehet követni, mit akar Karácsony Gergely
Nacsa Lőrinc
Fotó: MH

Közölte: Karácsony Gergelynek még az álláspontját sem lehet tudni, mert „arra sem képes”, hogy egyértelmű levelet írjon és javaslatot tegyen a kormánynak.

A kormánypártok véleményét összegezve úgy fogalmazott: „azt se lehet követni, mit akar” a főpolgármester, hozzátéve: egyik hétről a másikra meggondolja magát.

Nacsa Lőrinc megjegyezte: Karácsony Gergely egyszer azt mondja, hogy zárva kell tartani Budapestet, aztán meg azt, hogy „ki kell nyitni” a fővárost.

A főpolgármester nem hozza meg a döntéseket időben - mondta  KDNP-s politikus -, nem készítette fel a budapesti idősotthonokat a járványra. Nem gondolja át, hogy mit akar valójában - tette hozzá.

Egy járvány közepette nem ezt a bizonytalankodást, tehetetlenkedést várnák Budapest vezetőjétől - jelentette ki Nacsa Lőrinc.

Kapcsolódó írásaink