Belföld

Győzelmi himnusz a „semmiért”

Karácsony Gergely és tanácsnoka bejelentése, miszerint a főváros összesen 5000 darab koronavírus PCR laborvizsgálattal segíti a kerületeket, már-már győzelmi himnusznak tűnik - írta a Fidesz-KDNP a lapunkhoz eljuttatott közleményben. 

Győzelmi himnusz a „semmiért”
Karácsony Gergely
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Kiemelik, hogy bár minden kicsi gesztust értékelnek és köszönik ezúton is a főváros hozzájárulását a járvány elleni küzdelemhez, de szeretnék megjegyezni, hogy ez a kerületeknek felajánlott 5000 teszt az erre az évre szükséges tesztek mindössze 3-5 százalékát teszi ki - írta a Fidesz-KDNP a lapunkhoz eljuttatott közleményben. 

A „maradék” részt a kerületek saját erőforrásból biztosítják, folyamatosan ellátják a járvány enyhítéséhez szükséges feladatokat és ezt fogják tenni a jövőben is.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom