Belföld

„A baloldal egyfolytában politikai támadásokkal és a védekezés akadályozásával van elfoglalva”

Elképesztő, hogy a koronavírus-járvány kezdete óta az ellenzék egyfolytában csak a politikai támadásokkal és a védekezés akadályozásával van elfoglalva. Brüsszelhez, a Soros-szervezetekhez és fűhöz-fához szaladgálnak minden esetben - írja a Fidesz lapunknak eljuttatott sajtóközleményében.

„A baloldal egyfolytában politikai támadásokkal és a védekezés akadályozásával van elfoglalva”
Gyurcsány Ferenc, a baloldal „keresztapja”
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Felhívják a figyelmet, hogy az országnak most százmilliárdos nagyságrendben kell költeni a koronavírus-járvány elleni egészségügyi és gazdasági védekezésre, egészségügyi beszerzésekre, munkahelyek védelmére, és újak teremtésére.

A források döntő részét a kormány biztosítja, de emellett elvárható a kölcsönös teherviselés a multiktól, a bankoktól, a pártoktól és az önkormányzatoktól is, legyenek azok kormánypárti vagy ellenzéki vezetésűek.

Kiemelik: az ellenzék eddig csak gátolta a védekezést, politikai akciókat szervez, dudálgat, nem szavazta meg a védekezéshez szükséges törvényt, és arra hivatkozva Brüsszelben jelentgette fel Magyarországot.
 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom