Belföld

„Távozzon a közéletből a politikai gyilkosságot elfogadható eszköznek tartó Szarvas Koppány Bendegúz!”

Vörös Tamás, a józsefvárosi Fidesz-KDNP frakcióvezetője nyílt levélben szólította fel Fekete-Győr Andrást, a Momentum elnökét, hogy távolítsa el Magyarország közéletéből párttársát, a politikai gyilkosságot elfogadható eszköznek tartó Szarvas Koppány Bendegúzt.

„Távozzon a közéletből a politikai gyilkosságot elfogadható eszköznek tartó Szarvas Koppány Bendegúz!”
Szarvas Koppány Bendegúz, a Momentum politikusa
Fotó: Facebook

A Momentum Mozgalom józsefvárosi képviselője a napokban a következőket írta közösségi oldalán: „Járványkezelés Fidesz módra. Nehéz erre szalonképesen reagálni, inkább csak úgy fogalmazok: megdolgoznak a fiúk a lámpavasért”.

Szarvas Koppány Bendegúz tehát a Fidesz politikusainak, szimpatizánsainak, illetve a járvány miatt előírt utasítások végrehajtóinak felakasztását, meggyilkolását jogos lépésnek tartaná - fogalmaz levelében Vörös Tamás, aki az idézett mondatok kapcsán számon kérte Fekete-Győr Andrást.

A Fidesz politikusa felszólította a Momentum elnökét, hogy tegyen meg mindent annak érdekében, hogy „Józsefváros és Magyarország közéletéből távozzon, képviselői mandátumáról mondjon le a politikai gyilkosságot elfogadható eszköznek tartó Szarvas Koppány Bendegúz, hiszen egyértelműen méltatlanná vált arra, hogy bármilyen felelős tisztséget betölthessen”.

A teljes nyílt levél alább látható:

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom