Belföld

Húsvéti vigília a Szent István-bazilikából este 18 órától élőben

Katolikus liturgiák közvetítése

A rendkívüli helyzetre való tekintettel kódolatlanul is elérhető a Bonum TV a legtöbb szolgáltatónál vagy a Katolikus.tv/elo oldalon.

Húsvéti vigília a Szent István-bazilikából este 18 órától élőben
Kódolatlanul is elérhető a Bonum TV a legtöbb szolgáltatónál vagy a Katolikus.tv/elo oldalon
Fotó: MH/Papajcsik Péter

Ma, nagyszombaton 18 órától a Szent István-bazilikából Erdő Péter húsvéti vigília szertartását közvetítik (jeltolmáccsal) élőben, 20 órától Udvardy György veszprémi érsek ünnepi vigíliáját, míg éjféltől a máriapócsi feltámadási szertartást adják. Húsvétvasárnap reggel fél 9-től a Sziklatemplom szentmiséje lesz látható Puskás Antal pálos atya celebrálásával, fél 10-től a Szent István-bazilikából Snell György segédpüspök, plébános ünnepi liturgiája, 11-től pedig Ferenc pápa vatikáni szertartása és az azt követő Urbi et Orbi áldás. Délután 13 órától görögkatolikus szent liturgiát közvetítenek pászkaszenteléssel, Máriapócsról. Húsvéthétfőn délelőtt fél 9-től a Sziklatemplomból, 10-től a Szent István-bazilikából, 11 órától Máriapócsról lesz közvetítés. Délután 17 órától Böjte Csaba ferences szerzetes dévai szentmiséjébe kapcsolódhatnak be a hívek, este 20 órától pedig a kalocsai Nagyboldogasszony-főszékesegyház liturgiájába.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom