Belföld

Orbán Viktor a Pulmonológiai Intézetbe látogatott

A koronavírus-járvány elleni védekezés 27. napján Orbán Viktor az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetbe látogatott, ahol a kórház parancsnoka fogadta.

Orbán Viktor a Pulmonológiai Intézetbe látogatott
A kormányfő ellátogatott az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetbe
Fotó: Facebook

A kormányfő a közösségi médiában megosztott videó tanúsága szerint a kórház személyzetétől megtudta, hogy a négy hotelépület közül kettőben COVID-pozitív betegek vannak és 70 ágyat kell biztosítania az intézménynek, amit akár bővíteni is tudnak, ha ez szükséges.

Orbán Viktor a tüdőgyógyász helyzetértékelésére is kíváncsi volt, aki azt válaszolta a kormányfőnek: valamikor nekünk, magyaroknak is lehet szerencsénk.

„Hol ilyen válság, hol árvíz, hol migránsok, de amikor baj van, akkor megjavulunk és minden működik” - mondta válaszképpen a kormányfő.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

Palkovics: Embert próbáló időket élünk

ĀA bérköltségek 70 százalékát átvállalja az állam - Minden krízishelyzetből megerősödve kerültünk ki - mondta a miniszter az Operatív Törzs sajtótájékoztatóján

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom