Belföld

Kovács Zoltán: Kellő időben, kellő intézkedéseket hozunk

Magyarország kormánya a koronavírus hazai megjelenése óta következetesen tartja magát ahhoz az alapelvhez, hogy kellő időben, kellő intézkedésekkel igyekszik gátat szabni a járvány terjedésének - fogalmazott Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár videóüzenetében.

Kovács Zoltán: Kellő időben, kellő intézkedéseket hozunk
Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Az államtitkár hozzátette, hogy igaz ez az egészségügyi védekezésre, a kijárást korlátozó, valamint a gazdasági intézkedésekre is.

Kovács Zoltán elmondta, ezeknek a célja, hogy a lehető legkisebb kár érje az emberek egészségét, megmaradjanak a munkahelyek, és helytálljanak a vállalkozások ebben a helyzetben is.

"Ez az elv töretlenül velünk marad a következő napokban és hetekben is, ezek mentén fogunk intézkedéseket hozni és hajtjuk végre a kormány gazdaságvédelmi akciótervének elemeit" - fogalmazott az államtitkár.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom