Belföld

Így készülnek a maszkok Sátoraljaújhelyen

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton látogatást tett a Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtönben, ahol a koronavírus-járvány elleni védekezéshez szükséges maszkokat gyártanak a fogvatartottak.

Így készülnek a maszkok Sátoraljaújhelyen
Orbán Viktor miniszterelnök
Fotó: Facebook

A Facebookon közzétett videóban az látható, hogy az előzetes bejelentés nélkül érkező miniszterelnököt fogadják a büntetés-végrehajtási intézményben, ahol belépés előtt megmérték a testhőmérsékletét, majd arról tájékoztatták őt, hogy Kínából érkezett a maszkokat gyártó gép, amelyen 0-24 órában végzik a munkát.

Object box

A kormányfőt végigkalauzolták a műhelyben, és elmondták neki, hogy a gép 2,8 millió darab maszkot tud gyártani egy hónap alatt. Távozásakor Orbán Viktor is magával vitt egy maszkot.

Huszonnegyedik nap. Sátoraljaújhely. Kórház - címen töltött fel újabb videót Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalára.

Object box

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom