Belföld

Varga Mihály: A magyarok nagy többsége nemcsak elfogadta és megértette, hanem be is tartja a kormány intézkedéseit

A koronavírus elleni küzdelemben életeket menthetünk azzal, ha otthon maradunk és betartjuk a szabályokat - emlékeztet Varga Mihály szerdai Facebook-posztjában.

Varga Mihály: A magyarok nagy többsége nemcsak elfogadta és megértette, hanem be is tartja a kormány intézkedéseit
Varga Mihály köszönetet mondott választóinak
Fotó: Facebook

A pénzügyminiszter, aki egyúttal országgyűlési képviselő is, utóbbi minőségében köszönte meg a választókerületében, Budapest II. és III. kerületében élőknek is, hogy segítenek lassítani a vírus terjedését.

„A veszélyhelyzet 21. napjában járunk. Ezekben az időkben közös felelősségünk az emberélet megóvása, hiszen a járvány terjedésének csak úgy tudunk gátat szabni, ha a minimumra szorítjuk vissza az emberek közötti találkozásokat” - mutat rá Varga Mihály a közzétett videójában.

A pénzügyminiszter kiemelte: örömmel tapasztalja, hogy a magyarok nagy többsége nemcsak elfogadta és megértette, hanem be is tartja a kormány intézkedéseit. „Így van ez abban a 90 000 főt számláló választókerületben is, amelynek országgyűlési képviselője vagyok. Azok a budai terek, itt, a II. és a III. kerületben, a közösségi helyek, parkok, ahol korábban nyüzsgött az élet, többségében mára kiürültek” - mondta Varga Mihály, aki ismételtek felszólította polgártársait: vigyázzanak idősebb szeretteikre, mert számukra különösen veszélyes ez a betegség, segítsék őket, hogy ne kelljen elhagyniuk otthonaikat.

„Ne feledjük, minden magyar felelős minden magyarért, egyetlen magyar sincs egyedül. Vigyázzunk egymásra!” - üzente Varga Mihály.

Objektum doboz

  

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom