Belföld

Az orvosoknak gyűjt a Momentum adományokat, de azt a párt számlájára kell utalni

Pénzgyűjtésbe kezdett a koronavírus kapcsán a Momentum Mozgalom, azonban mindehhez a párt szokásos bankszámláját használják, ráadásul a pártok finanszírozásánál megszokott módon az adakozóktól lakcímet és nevet is kérnek - hívta fel a figyelmet Farkas Örs. 

Az orvosoknak gyűjt a Momentum adományokat, de azt a párt számlájára kell utalni
Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője
Fotó: MH/Bodnár Patrícia

A pofátlanságnak is van határa - írja legújabb Facebook-bejegyzésében Farkas Örs. A Momentum - bár legutóbb még arról szóltak a hírek, hogy félmilliárd forinttal nem tudnak elszámolni - pénzgyűjtésbe kezdett a koronavírus kapcsán.

Object box

A fiatalok azonban mindehhez a párt szokásos bankszámláját használják, ráadásul a pártok finanszírozásánál megszokott módon az adakozóktól lakcímet és nevet is kérnek. Az már csak hab a tortán, hogy a „karitatív” akció oldalának címe: „TAMOGASDAMOMENTUMOT.HU”

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom