Belföld

Vona Gábor: Mindenkinek csak egyet kellett volna hátralépnie

Csupán azt az elkeseredésemet szeretném szóvá tenni, hogy ebben a helyzetben senkinek sem sikerült felnőni a feladathoz - írta Facebook-bejegyzésében Vona Gábor, a Jobbik egykori elnöke.

Vona Gábor: Mindenkinek csak egyet kellett volna hátralépnie
Vona Gábor, a Jobbik korábbi elnöke
Fotó: MH/Bodnár Patrícia

Posztjában Vona úgy fogalmazott, hogy érti az ellenzék félelmeit, de azzal, hogy nem támogatták ezt a törvényt, valójában a szétszakítottságot erősítették.

Objektum doboz

Kiemelte, hogy most az egyszer jó lett volna, ha az összes párt vezetője, ellenzéké és kormánypártoké azt üzeneték volna, egymás mellett állva: közösen fogjuk legyőzni ezt a vírust. „Nem mi, nem ők, hanem közösen.”

A Jobbik egykori politikusa azt is elmondta, ő ezért szavazta volna meg az ellenzék helyében a törvényjavaslatot, és hozzátette: Orbán Viktor helyében pedig ezért tettem volna valami kedvezményt az ellenzék felé, hogy az ne érezze magát ugyanúgy csapdába csalva, mint az elmúlt 10 évben mindig.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom