Belföld

Megint teljes tájékozatlanságáról tett tanúbizonyságot Fekete-Győr András

Teljes tájékozatlanságról tett tanúbizonyságot csütörtöki televíziós szereplése alkalmával Fekete-Győr András, a Momentum elnöke.

Megint teljes tájékozatlanságáról tett tanúbizonyságot Fekete-Győr András
Fekete-Győr András ezúttal sem volt a helyzet magaslatán
Fotó: MH/Papajcsik Péter

Az ellenzéki politikus az ATV Egyenes Beszéd című műsorának volt vendége, és a koronavírusra való tekintettel skype-on adott interjút a kialakult helyzetről. A hét perces beszélgetésbe azonban sikerült többször is belezavarodnia a pártvezetőnek - írja cikkében az Origo.

Fekete-Győr András először a bankok bevételkiesése miatt aggódott, a műsorvezető viszont felvilágosította, hogy a bankszektor nem kifogásolta a kormány gazdasági intézkedéseit, amit a járvány miatt vezettek be ideiglenesen.

Ezt követően egy olyan EU-s mentőcsomagról beszélt, ami segíthet a tagországoknak kilábalni a nehéz helyzetből, ám ez a csomag nem is létezik.

A Momentum elnöke végül virológusi tudását is megmutatta, ugyanis szerinte tévhit, hogy a maszkok nem védenek meg a fertőzéstől. A szakemberek szerint viszont egészséges embereknek nincs szükségük szájmaszkra.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom