Belföld

Türelmet és együttműködést kér Budapest Főváros Kormányhivatala

Türelmet és együttműködést kérünk ügyfeleinktől a járvány lassítása érdekében - áll Budapest Főváros Kormányhivatalának sajtóközleményében.

Türelmet és együttműködést kér Budapest Főváros Kormányhivatala
Tegnap egy agresszív ügyfél rátámadt a biztonsági őrre az egyik Kormányablakban (képünk illusztráció)
Fotó: MH

A koronavírus-járvány lassítása érdekében Budapest Főváros Kormányhivatala is számos intézkedést tett az ügyfelek és a munkatársak egészségbiztonságának érdekében. A rendkívüli intézkedésekre a kormányablakoknál is azért van szükség, mert a koronavírus-járvány már Magyarországot is elérte, a csoportos fertőzések szakaszához értünk, amikor a vírus közösségben, különösen zárt terekben emberről emberre terjed. Ilyen hely a kormányablak is - írják.

A Kormányablakok a tegnapi naptól csak időpontfoglalással érkező ügyfeleket fogadnak, azért hogy az ügyféltérben a lehető legkevesebb személy tartózkodjon. A jelenlegi helyzet mindenkitől türelmet és együttműködést követel, sajnos azonban van, aki figyelmen kívül hagyná a biztonsági intézkedéseket. A tegnapi nap Budapest egyik Kormányablakában egy türelmetlen, agresszív ügyfél rátámadt a biztonsági őrre és dulakodás alakult ki közöttük - áll a tájékoztatásban.

A koronavírus terjedése csak közös erőfeszítésekkel fékezhető meg, szükséges az emberek fegyelmezett viselkedése, ezért arra kérjük ügyfeleinket, hogy lehetőség szerint ne most intézzék okmányaik cseréjét, hisz azok a veszélyhelyzet után még 15 napig érvényesek. Amennyiben feltétlenül szükséges a személyes ügyintézés, úgy kérjük, tartsák be a biztonsági intézkedéseket és a különleges eljárásrendet saját maguk és mások védelme érdekében is - zárja sorait Budapest Főváros Kormányhivatala.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom