Belföld

„A baloldal a bűnözők és a nyerészkedő ügyvédek oldalára állt”

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a baloldali pártok azért „álltak a bötrönbiznisz oldalára”, mert az azon nyerészkedő ügyvédek közül többen a baloldali pártok emberei is egyben.

„A baloldal a bűnözők és a nyerészkedő ügyvédek oldalára állt”
Hollik István: Nagyon fontos, hogy minél többen kitöltsük a nemzeti konzultációt
Fotó: MH

 Hollik István pénteken a Fidesz Facebook-oldalán tett közzé egy rövid videót, amelyben közölte: kedden a baloldal a bűnözők és a nyerészkedő ügyvédek oldalára állt akkor, amikor a parlamentben nem szavazta meg a „börtönbiznisz” kifizetéseinek felfüggesztését.

Példaként említette Magyar Györgyöt, aki 2018-ban a baloldal jelöltjeként indult az országgyűlési választáson, most pedig a baloldali vezetésű fővárosi II. kerületben kapott „fizetős állást”.

„Éppen ezért lesz nagyon fontos, hogy minél többen kitöltsük a nemzeti konzultációt. Állítsuk meg együtt a börtönbizniszt!” - zárta szavait Hollik István.

Objektum doboz


 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom