Belföld

Fidesz: Luxuséletet élnek a börtönbizniszből baloldali és a Soros-hálózathoz tartozó ügyvédek

Luxuséletet élnek a „börtönbizniszből” baloldali és a „Soros-hálózathoz” tartozó ügyvédek - mondta Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Fidesz: Luxuséletet élnek a börtönbizniszből baloldali és a Soros-hálózathoz tartozó ügyvédek
Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Példaként hozta Magyar György „baloldali ügyvédet és politikust”, akit Karácsony Gergely főpolgármester bizalmasaként és tanácsadójaként említett, és akiről azt közölte: 419 kártérítési pert indított a bűnözők nevében a magyar állam ellen, és mintegy félmilliárd forintot keresett a „börtönbizniszen”. Magyar György ebből „luxuséletet” él, 20 millió forintos luxusautója van, amivel még dicsekszik is - jegyezte meg Budai Gyula.

Ám nemcsak ő, hanem a „Soros-hálózat” ügyvédjei is százmilliókat kerestek a „börtönbizniszen” - tette hozzá a Fidesz képviselője.

Közölte: kedden a parlamentben megtették az első, ideiglenes lépést a „börtönbiznisz” megállításához, de a végső döntéshez megvárják a magyar emberek véleményét.

A márciusban induló nemzeti konzultáción a magyar emberek felhatalmazását fogják kérni, hogy végleg le tudják állítani a „börtönbizniszt”, amely „egyértelműen a bűnözők, a baloldal és a Soros-hálózat üzleti érdeke” - mondta Budai Gyula.

Kapcsolódó írásaink