Belföld

Nem mond le a Duna-parti cipőkbe köpködő jobbikos

Etikai eljárást kezdeményez a Jobbik a párt Hajdú-Bihar megyei közgyűlési képviselője, Kulcsár Gergely ellen, miután az nemrég a párt felszólítása ellenére közölte: nem hajlandó visszaadni mandátumát, tudta meg az Azonnali.hu.

Nem mond le a Duna-parti cipőkbe köpködő jobbikos
Kulcsár Gergely
Fotó: Facebook

Kulcsár Gergely az a jobbikos színekben a megyei közgyűlésbe jutott képviselő, aki azzal került pár éve a figyelem középpontjába, hogy beleköpött a Holokausztnak emléket állító egyik Duna-parti cipőbe.

Az ügyben kedden este történt fejlemény, amikor Kulcsár jelezte az Azonnalinak is eljuttatott közleményében: „a képviselői munkámat az egyetlen eskümhöz híven folytatni kívánom. Az engem ért jogtalanságok és igazságtalanságok ellen a párt tagjaként tovább harcolok, de ezt a Jobbik belügyének tekintem, ezért a sajtónak nem kívánok nyilatkozni ez ügyben.”

A Jobbik erre úgy reagált, hogy a Jakab Péter-elnökség egyik első intézkedéseként lemondásra szólította fel a képviselőt. 

Miután ennek a képviselő a mai napig nem tett eleget, a Jobbik elnöksége etikai eljárást kezdeményezett Kulcsár Gergely ügyében - írta a Jobbik.

Kapcsolódó írásaink

A rasszizmus letéteményesei

ĀÚjabb botrányos felvételek kerültek elő Jakab Péter Jobbik-szóvivőről, a balliberális pártok azonban továbbra is határozottan kitartanak potenciális partnereik mellett

Tagadhatatlan antiszemitizmus

ĀA magyar nemzet semmivel sem tartozik a zsidóságnak, se bűnbánattal, se jóvátétellel – írta a balliberális pártok új kedvence, a jobbikos Jakab Péter korábban Köves Slomónak

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom