Belföld

„Piszok nehéz volt leülni azokkal tárgyalni, akik ellen létrejöttünk”

Piszok nehéz volt leülni azokkal egy asztalhoz tárgyalni, akik ellen egyébként létrejöttünk - erről beszél a Jobbik frissen megválasztott elnöke egy, a Hír TV birtokába jutott hangfelvételen, amely a párt tisztújító kongresszusáról szivárgott ki.

„Piszok nehéz volt leülni azokkal  tárgyalni, akik ellen  létrejöttünk”
Jakab Péter, a Jobbik új elnöke
Fotó: MH/Bodnár Patrícia

A felvétel tanúsága szerint Jakab Péter a balliberális pártokra utalva külön hangsúlyozza, hogy a Jobbik tolvajok ellen jött létre, ehhez képest most együtt kell menetelniük a csatába.

Jakab elmondja: ilyenkor értékelődik fel, hogy bízhat-e a sajátjaiban, mert ha nem, akkor vesztettek.

Megcselekedtük azt, amit megkövetelt a haza és piszok nehéz volt. Piszok nehéz volt leülni azokkal egy asztalhoz tárgyalni, akik ellen egyébként létrejöttünk, mert a Jobbik tolvajok ellen jött létre valljuk be" - hallható a felvételen.

Jakab azt is leszögezi: olyanokkal kell együtt menetelniük a csatában, "akiktől világok választanak el bennünket, és igenis ilyenkor felértékelődik az, hogy tudok e bízni a sajátjainkban, hogy kell-e a csatamezőben a hátam mögé nézni, mert ha igen akkor, elölről lelépnek, akkor vesztettünk."

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom