Belföld

Gajdáék továbbra is fedezik a kispesti vagyonkezelő vezetőjét, Kránitz Krisztiánt

Ellenzéki belháború

Több mint négy hónap telt el a kispesti drog- és korrupciógyanús botrány kirobbanása óta, melynek egyik főszereplője az MSZP-ből azóta kilépett önkormányzati képviselő, Lackner Csaba mellett az a Kránitz Krisztián, akinek spanyolországi ingatlanvásárlásáról e hét elején a Momentum kerületi tanácsnokának, Paróczai Anikónak is „sikerült lerántania a leplet”.

Vagyis most már az ellenzéki párt is úgy gondolja, felelősségre kellene vonni Kránitzot, mivel az ő esetében is felmerül a hűtlen kezelés gyanúja. Nemhiába fogalmazott élesen a Momentum elnöke, Fekete-Győr András egy interjúban: „Gajda Péter polgármester és társai Facebookon írogatnak párttársamnak, hogy akadjon le erről az ügyről.” Csakhogy ami a napnál is világosabb, azt az MSZP tagadja. A XIX. kerületi önkormányzat szocialista vezetése legfrissebb közleményében úgy fogalmazott: „Örülnénk, ha az újonnan megválasztott képviselők is a kerület rágalmazása helyett a város további fejlesztésében vennének részt.”

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom