Belföld

Hollik: Az iskolai erőszak minden formája elfogadhatatlan

Gyöngyöspata kapcsán egyre szaporodnak a baloldali hazugságok. Itt az ideje tisztázni, hogy mi is pontosan a Fidesz álláspontja - közölte Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója legújabb videójában.

Hollik: Az iskolai erőszak minden formája elfogadhatatlan
Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója
Fotó: MH/Bodnár Patrícia

Hollik a Facebookon posztolt felvételben leszögezte: a Fidesz számára elfogadhatatlan az erőszak minden formája, s úgy látja, ahol erre szükség van, ott iskolai rendészetet kell felállítani.

A kommunikációs igazgató szerint olyan oktatási rendszer kell, amely segít felzárkóztatni a lemaradókat, de közben nem hátráltatja a jobban teljesítőket.

Arról is beszélt, hogy a gyöngyöspatai ügyben megítélt pénzbeli kárpótlás igazságtalan, és további feszültségeket kelt , ugyanakkor megállapította, hogy az érintett gyerekeket oktatással, és nem pénzzel kell segíteni.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom