Belföld

Fidesz: Jávor Benedek méltatlan Budapest képviseletére

Az ízléstelen, nőket, édesanyákat sértő írás rávilágít, hogy a bukott párbeszédes politikus nem Budapestért dolgozik az Európai Unióban, hanem gyűlölködik -  írta Láng Zsolt a Fidesz budapesti elnöke, frakcióvezetője a lapunkhoz eljuttatott közleményben.

Fidesz: Jávor Benedek méltatlan Budapest képviseletére
Jávor Benedek, a Párbeszéd politikusa (b)
Fotó: MH/Bodnár Patrícia

Láng Zsolt a lapunkhoz eljuttatott közleményében úgy fogalmazott: az ízléstelen, nőket, édesanyákat sértő írás rávilágít, hogy a bukott párbeszédes politikus nem Budapestért dolgozik az Európai Unióban, hanem gyűlölködik.

Közölte: arra kérik Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy vegye komolyabban saját ígéreteit, a budapestiek képviseletét, és hívja vissza a tisztségről Jávor Benedeket.

Jávor Benedek - aki Karácsony Gergely megbízásából január 1-je óta képviseli Budapestet, a budapestieket Brüsszelben - Novák Katalin keddi római, Silvio Berlusconi volt olasz kormányfőnél tett látogatásának apropóján azt írta angol nyelvű twitterüzenetében, imádkozik, hogy ne legyen kavarodás a meghívókban, és Novák Katalin „nehogy véletlenül egy bungabunga parti közepén találja magát a keresztény családi értékekről szóló beszélgetés helyett”.

Kapcsolódó írásaink