Belföld

Az elítélt bűnözőket és a migránsokat támogatná kiemelten Soros új hálózata

Soros György davosi bejelentése teljes mértékben alátámasztja a magyar kormány érveit, mivel az amerikai milliárdos ismételten megerősítette, hogy befolyást szeretne szerezni az egyes országokban – mondta el az Origónak Boros Bánk Levente politológus, a Médianéző ügyvezetője annak kapcsán, hogy a milliárdos globális egyetemi hálózatot hoz létre, amelyben illegális bevándorlókat és elítélt bűnözőket képezne.

Az elítélt bűnözőket és a migránsokat támogatná kiemelten Soros új hálózata
A hírek szerint Soros György mindent megtett, hogy „megfúrja a magyar biztost”
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

„Teljesen nyilvánvaló, hogy Soros György legújabb bejelentése egyértelműen Magyarországra van kitalálva, bárhogyan is próbálja azt becsomagolni a nemzetközi média, vagy éppen a politikusok”

– minderről Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője beszélt az Origónak. A politológus az amerikai tőzsdespekuláns azon kijelentésével kapcsolatban nyilatkozott, hogy egy teljesen új globális, egyetemi oktatási hálózatot hozna létre, melynek kiépítésére 1 milliárd dollárt különített el. 

A hálózat, azaz az OSUN Soros eddigi törekvéseit szolgálja majd, hiszen célul tűzték ki migránsok, börtönbüntetésüket töltők és romák segítését. Mindegyik tökéletesen illik az eddigi képbe, idézzük csak fel: illegális migránsok Európába juttatása, börtönbiznisz, Gyöngyöspata. Ilyen ügyek kerekednek abból, ha Soros György valahol „segíteni akar”. 

Boros Bánk Levente az Origónak nyilatkozva rámutatott arra, hogy Soros az utóbbi években mindig Davosban mondja el azokat a személyes, országhatárokon átívelő ambícióit, amelynek mentén szervezi a befolyását.

A Médianéző vezetője szerint a mostani nyilatkozatával egyértelműen pártpolitikai célokat is megfogalmazott.

„Világos, hogy a most meghatározott célcsoportokról szóló társadalmi és közéleti vita Magyarországon az elmúlt hetekben került a középpontba. Még a múlt heti európai parlamenti vitában is szóba kerültek ezek a társadalmi csoportok. Mindezek alapján teljesen nyugodtan kijelenthető, hogy Magyarországra lett kitalálva ez az új oktatási program, ami egyben egy befolyásszerzési és fenntartási akció”

– fogalmazott Boros Bánk Levente.

A szakember szerint fontos kérdés, hogy vajon miért ilyen nyíltan hirdeti meg Soros a befolyásszerzési akcióját. Bár ezzel eléri, hogy az Atlanti-óceán túlpartján egy rövid ideig kiváltsa a média figyelmét, azonban Magyarországon ennek a hatása kontraproduktív is lehet. Tény, hogy a kormánypárti szavazók tisztában vannak a spekuláns céljaival, de ez a nyílt kiállás hatással lehet a politika iránt kevésbé érdeklődők, bizonytalan szavazók számára is, és nem biztos, hogy szimpátiával figyelik Soros tevékenységét.

„Ráadásul Soros mostani bejelentése ismételten alátámasztja a kormány politikáját is, mivel így ismételten megerősítést nyert a Soros-terv léte, és az is, hogy az amerikai bevándorláspárti tőzsdespekuláns folyamatosan beavatkozik a magyar belpolitikába”

– zárta szavait Boros Bánk Levente.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom