Belföld

Újabb bevándorláspárti javaslattal állt elő a Momentum liberális pártcsaládja

Veszélyes tervek

A Soros-tervet akarja megvalósítani a Momentum liberális pártcsaládja – mondta sajtótájékoztatóján Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője.

Újabb bevándorláspárti javaslattal állt elő a Momentum liberális pártcsaládja
Halász János
Fotó: MH/Bodnár Patrícia

A politikus az MTI tudósítása szerint kifejtette: az Európai Parlament (EP) liberális csoportja – amelynek a Momentum is tagja – közzé tette migrációs csomagját, amelynek több pontja „igen ismerős a Soros-tervből”. Az Újítsuk meg Európát nevű képviselőcsoport alelnöke Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője. Halász úgy fogalmazott, „a liberálisok Európát bevándorlókontinenssé, nyitott társadalommá akarják tenni, kötelező betelepítési kvótát akarnak és nagyobb befolyást adnának a Soros-szervezeteknek a migráció kezelésében”. Emellett állampolgárságot akarnak adni a bevándorlóknak, fel akarják gyorsítani a migránsok betelepítését, családegyesítését – idézte a javaslatokat. Halász a javaslatcsomagot egyértelműen bevándorláspártinak és egész Európára és Magyarországra is veszélyesnek nevezte, hozzátéve, nincs kétségük afelől, hogy a magyar ellenzéki pártok beállnak a bevándorláspárti javaslat mögé, „ismét szembemenve a magyar emberek akaratával”.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom