Belföld

Kampányt folytatnak a rabok között a jogvédő szervezetek ügyvédei

Börtönbiznisz

Balliberális körök és Soros-szervezetek ügyvédei gazdagodnak a börtönbizniszen – mondta a kormánypártok nevében Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő sajtótájékoztatóján.

Kifejtette, a börtönben ülő bűnözők és „dörzsölt ügyvédeik” már tizenkétezer pert indítottak a magyar állam ellen. A kiperelt kártérítésekből jelentős sikerdíjat tesznek zsebre az olyan ügyvédek, mint Magyar György, aki a balliberális ellenzék ismert alakja, az országgyűlési választáson az MSZP–Párbeszéd képviselőjelöltje is volt – mondta Nacsa. A Soros-szervezetek ügyvédei ugyancsak a börtönbiznisz nyertesei, például a Helsinki Bizottság és a TASZ ügyvédje, Karsai Dániel, aki „futószalagon gyártja az ilyen kártérítési pereket” – fogalmazott Nacsa az MTI tudósítása szerint. Kijelentette: ezek a Soros-szervezetek vagy megbízottjaik valóságos kampányt folytatnak a börtönben a rabok között, hogy sikerdíj fejében bízzák meg őket az ilyen és ehhez hasonló perekkel.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom