Belföld

Nem ad érdemi választ az MSZP a feketekasszákról

Szocialista korrupció

Továbbra is hallgatnak MSZP és szövetségesei a szocialisták titkos feketekasszájáról, amelyről a pártból kilépő Szanyi Tibor beszélt nemrég – jelezte Facebookra feltöltött videó­jában Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Nem ad érdemi választ az MSZP a feketekasszákról
Hollik István
Fotó: MH

Ahogy rámutatott, az MSZP és az egész baloldali ellenzék folyamatosan a korrupció elleni küzdelemről beszél, elfelejtve ugyanakkor, mik történtek az elmúlt időszakban a saját házuk táján. Hollik felidézte Gyurcsány Ferenc mondatait: a bukott kormányfő az MSZP pénzügyeiről 2013-ban azt mondta, érkeztek a párthoz olyan pénzek, amelyekről jobb, ha nem tudjuk, honnan jöttek. A csalás és más bűncselekmények miatt elítélt Zuschlag János saját könyvé­ben pedig arról vallott, hogy ötvenmillió forintot kapott egy nejlonszatyorban, hogy félreálljon. Nyilván a központi széfből jött a pénz – folytatta Hollik, aki szerint beszélhetnénk még Simon Gábor volt MSZP-elnökhelyettes titkos széfjéről és az osztrák, valamint svájci számlákon lévő több száz millió forintjáról. Most pedig Szanyi tálalt ki a feketekasszákról –  idézte fel Hollik, aki már korábban hangsúlyozta, minden magyar embernek joga van tisztán látni az MSZP újabb korrupciós ügyében.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom