Belföld

Mi Hazánk: Azonnali béremelést érdemelnek a BKV-dolgozók

Be nem tartott ígéret

Tizenöt százalékos béremelést követel a Mi Hazánk Mozgalom a BKV dolgozóinak. Fülöp Erik, a párt parlamenti képviselője közölte: felszólítják Karácsony Gergely főpolgármestert és Bolla Tibort, a BKV vezetőjét, hogy azonnal kezdjenek bértárgyalásokat a szakszervezettel, fogadják el a javaslatot, ami a dolgozók megbecsülésének első lépése lenne.

Fülöp Erik szerint a BKV és a főváros vezetése megfeledkezett a közösségi közlekedésben dolgozókról. Emlékeztetett, megválasztása előtt Karácsony azt ígérte, rendezi a BKV-dolgozók anyagi megbecsülését, ez azonban nem történt meg, és Bolla Tibor sem válaszol a béremelést firtató kérdésekre. A BKV olyan, mintha nem is lenne vezetője – idézte Naszályi Gábor közlekedési szakszervezeti elnököt, hozzátéve, a menedzsment saját helyzetének biztosításával van elfoglalva.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom