Belföld

Dézsi Csaba András átfogó programot hirdetett Győr fejlesztésére

Eltökéltség és szorgalom

Húszpontos programot jelentett be Győr további fejlődéséért Dézsi Csaba András orvos, a Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje.

Sajtótájékoztatóján az MTI tudósítása szerint kiemelte, szívügye Győr, és ha felhatalmazást kap január 26-án, akkor legalább akkora eltökéltséggel és szorgalommal fog polgármesterként tevékenykedni, mint ahogy korábban a győri szívcentrum ügyében. Megválasztása esetén folyamatosan egyeztetne a társadalmi szervezetekkel, kamarákkal és egyesületekkel, a fontos döntésekhez pedig rendszeresen kikérné és figyelembe venné a győriek véleményét, hogy mindenki számára megfelelő megoldásokat találjanak – ígérte. Terveiben szerepel többek között az autóbuszpark megújítása, a sürgősségi betegellátás javítása, a várakozási idő csökkentése. A kormánnyal és az országos mentőszolgálattal közösen új mentőállomás létrehozását tervezik a Modern városok program keretében. Élményfürdőt építenének és új híd megvalósítását tervezik a Mosoni-Dunán. Dézsi Csaba András emellett erősítené a város szociális ellátórendszerét is.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom