Belföld

Gréczy Zsolt fia is állást kapott az újpesti önkormányzatnál

A mostanában több alkalommal is zaklatási vádakkal illetett DK-s politikus, Gréczy Zsolt jogász végzettségű fia kommunikációs beosztásban kapott állást a Momentum újpesti polgármesterének, Déri Tibornak a városházáján. 

Gréczy Zsolt fia is állást kapott az újpesti önkormányzatnál
Gréczy Zsolt visszautasította a vádakat
Fotó: MH/Papajcsik Péter

A Pesti Srácok úgy értesült, hogy a jelenleg ügyvédbojtárkodó Gréczy Márton jogi tanácsnokként került alkalmazásra a balliberális vezetésű Újpest Önkormányzatánál. Erre reagálva az újpesti polgármester Déri Tibor a portálnak azt nyilatkozta: „Tévedés, hogy Gréczy Márton jogi tanácsnokként segíti az önkormányzat munkáját”.

A polgármester közlése szerint a DK-s politikus Gréczy Zsolt fiára valójában kommunikációs szakemberként számítanak az újpesti polgármesteri hivatalban. A polgármester állítja, a városháza honlapján eddig tévesen szerepelt Gréczy Zsolt fiának a beosztása. Déri Tibor azt ígéri, az „elírás” ügyében azonnal intézkedik, hogy azt javítsák ki az illetékesek.

A lap megkérdezte Déri Tibor arról is, mi indokolta, hogy Ungár Klárát nevezzék ki a kerületi rendelőintézet élére. A városvezető erre azt válaszolta, hogy arról az LMP-s Kanász-Nagy Mátéval ketten döntöttek, és semmilyen politikai nyomás nem volt rajtuk.

Kapcsolódó írásaink

Újabb nő vádolja zaklatással Gréczyt

ĀA gyurcsányista politikus az önkormányzati választások előtt a Borkai-botrány kapcsán még morális aggályokról értekezett, de most már nem beszél ilyenekről