Belföld

Nacsa: Karácsonyék megállapodása a liberális, baloldali politikusok bevándorlási szövetsége

A Karácsony Gergely főpolgármester által a Soros-egyetemen aláírt megállapodás nem más, mint a liberális, baloldali politikusok bevándorláspárti szövetsége - mondta Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője keddi sajtótájékoztatóján, Budapesten.

Nacsa: Karácsonyék megállapodása a liberális, baloldali politikusok bevándorlási szövetsége
Karácsony Gergely budapesti, Matúš Vallo pozsonyi, Zdeněk Hřib prágai és Rafał Trzaskowski varsói főpolgármester írt alá közös nyilatkozatot
Fotó: Facebook

A képviselő arra reagált, hogy a négy visegrádi ország főpolgármestere megállapodást írt alá Budapesten. A politikus kifejtette: Karácsony Gergely „a Soros-egyetemen” aláírt egy megállapodást, amely „a liberális, baloldali politikusok bevándorláspárti szövetsége”. A megállapodás aláírásának helyszíne is azt jelzi, hogy „Soros György bevándorláspárti milliárdos” a V4 országaiban is szeretné megszerezni a hatalmat, befolyást, Karácsony Gergely pedig Budapest nevében nyíltan beszállt ebbe a bevándorláspárti szövetségbe, és „egymás után hajtja végre a bevándorláspárti Soros-hálózat megrendeléseit” - fogalmazott.

Közölte: Karácsony Gergely olyan főpolgármesterekkel kötött paktumot, akik vele együtt nyíltan hitet tettek a migránsok befogadása és „a Soros-féle nyílt társadalom megvalósítása” mellett. Brüsszel mindezért pénzt is ígért cserébe, „Soros elsőszámú brüsszeli embere, Frans Timmermans” azért ígér uniós pénzeket Karácsonyéknak és a többi városvezetőnek, hogy Budapest és a többi közép-európai főváros fogadjon be bevándorlókat - vélekedett.

Nacsa Lőrinc kiemelte: a bevándorláspárti szövetség megszületése újabb bizonyíték arra, hogy Budapesten már teljes mértékben „Sorosék diktálnak”. Ennek a paktumnak nem a V4 megerősítése a célja, hanem a valódi V4-szövetség megtörése - mondta. Hozzátette: a V4-országok kormányai ugyanis sikeresen védték meg eddig Közép-Európát a migránsok betelepítésétől és kiálltak a keresztény kultúra, a nemzeti szuverenitás megvédése mellett.

Úgy látja, a közép-európai országok „éppen ezért állnak a bevándorláspártiak és Sorosék útjában”. Ők Karácsony Gergelyen és a hozzá hasonló bevándorláspárti főpolgármestereken keresztül akarják megfúrni a valódi V4-szövestéget, meg akarják nyitni Budapestet és a közép-európai nagyvárosokat a migránsok előtt.

A képviselő kérdésére arról is beszélt, hogy a vasárnapi győri tragédia borzasztó, az egész országot megrázta, a hatóságoknak a lehető legszigorúbb vizsgálatot kell lefolytatniuk. Ugyanakkor nem szabad összekapcsolni az esetet az isztambuli egyezménnyel, az utóbbit illetően ugyanis sokszor kihallatszik a politikai haszonszerzés azoknak a részéről, akik tragédiákat használnak fel az egyezmény promotálására - mondta.

Kapcsolódó írásaink