Belföld

Molnár Zsolt magára ismert az Angyal ügyvédje szerint

Az MSZP pártigazgatója zsarolásról beszél az állítólag évek óta tartó „drogos szexpartik” kapcsán, mégis munkához akarta segíteni a „kínos pletykákkal nyomuló” újságírót

Még tizennégy napig ketyeg az óra a szocialista politikusok állítólagos „drogos szexpartijai” ügyében, az Angyal ügyvédje blog december 31-ig adott ultimátumot. A politikusok tagadnak, a feljelentések száma viszont növekszik.

Molnár Zsolt magára ismert az Angyal ügyvédje szerint
Molnár Zsolt
Fotó: MH/Papajcsik Péter

A VI. kerületi Szinyei Merse utcában található az a ház, amelynek lakásában egy októberben megválasztott ellenzéki polgármester, valamint pártjának egyik vezetője drogos szexpartikat folytat évek óta – ezt írta az Angyal ügyvédje blog tíz nappal ezelőtt. A közlés szerint a drogot szállító díler a polgármester által vezetett önkormányzatnál kapott állást, a lakás tulajdonosa az ellenzéki párt vezérkarában és parlamenti frakciójában ülő politikus, ám vagyonnyilatkozatában ezt az ingatlant nem tüntette fel. Az Angyal ügyvédje ismeretlen szerzője az év végéig adott ultimátumot a meg nem nevezett politikusoknak a közéletből történő távozásra. A blog a bulik női szereplőit álnéven említi, ám leszögezi, a bizonyítékokat átadó lányok először néhány éve, még 19, 21 és 23 évesen feküdtek le a politikusokkal, s a drogos partikról az általuk elmondottakat a hatóság és a bíróság előtt is vállalják.

Az ultimátum után negyven­nyolc óra sem telt el, amikor jelentkezett két politikus, az MSZP pártigazgatója, Molnár Zsolt és a szintén szocialista II. kerületi polgármester, Őrsi Gergely. Mindketten azt állították, „mocskos zsarolás” áldozatai, Molnár pedig azt is, hogy az Angyal ügyvédje egy magát „újságírónak nevező személy”. Közölte, egyetlen szó sem igaz a történetből, feljelentést tesz, s a rendőrségen a zsarolót meg is nevezi. Röviddel később Őrsi is kijelentette, nem vett részt semmiféle drogos szexorgián sem az Old Rams Pubban, sem máshol. Molnár Zsolt az ATV riporterének kérdésére úgy fogalmazott, nem tudja cáfolni, hogy zsarolójuk Németh Gábor, az MSZP-közeli Egyenlítő blog egykori szerkesztője. Németh azonban tagadta, hogy bármi köze lenne az Angyal ügyvédjéhez, ezért maga is feljelentést tett rágalmazás, illetve hamis vád miatt az MSZP pártigazgatójával szemben.

Az óra ketyeg, a feljelentések pedig exponenciálisan szaporodnak. Azóta az ATV-ben megszólalt az MSZP-hez kötődő Hírklikk tulajdonosa, Wirth Zoltán is, aki elmondta, hogy Molnár Zsolt javaslatára kereste meg Németh Gábort, hogy dolgozzon nekik, ám kiderült, Németh igazából nem dolgozni akart, csak pénzt. Azt mondta: „Kétmillió forint kötbért akart.” Ha kap előleget, akkor nem foglalkozik olyan pletykákkal, amelyeket Molnár Zsoltról hallott – tette hozzá. Majd eljött a pillanat, amikor Né­meth már az Angyal ügyvédje nevében küldözgetett Molnárnak üzeneteket – gombolyította tovább a kusza szálakat Wirth.

Németh Gábor saját blogján reagált: „Véleményem szerint Molnár magára ismert az Angyal ügyvédje blogban leírtak alapján. Nem vállaltam el a felkínált munkát, és így előleget sem kértem – válaszolta. Majd hozzátette: – Ha Wirth Zoltán az állítását fenntartja, akkor az egy újabb rágalmazási pert jelent.”

Wirth azt is közölte, a zsarolási folyamat már az októberi önkormányzati választás után megkezdődött. Később Molnár Zsolt ennek kapcsán arra a kérdésre, miért nem fordult már októberben a rendőrséghez, azt fejtegette: sokáig nem vette komolyan a zsarolást, amolyan „nyomulásnak” tartotta, az csak az utóbbi két hétben fordult szerinte komolyabbra. A zsaroló semmilyen, rá nézve kínos felvétellel vagy képpel nem rendelkezhet, nem is rendelkezik – állította –, szerinte csak azzal zsarolta, hogy hírbe tudja hozni őt, cserébe pénzt akart, munka nélkül.

Kapcsolódó írásaink

Zsarolást emleget Molnár és Őrsi

ĀAz „Angyal Ügyvédje” szerint a baloldali politikusok által szervezett bulikon részt vevő örömlányok hajlandók bemutatni bizonyítékaikat a hatóságoknak is

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom