Belföld

Hétezer gyermekotthonban élő fiatal karácsonyi kívánságát teljesítették a minisztériumok dolgozói

Idén először teljesítették a minisztériumok dolgozói az ország összes gyermekotthonában élő 7000 gyerek és fiatal karácsonyi kívánságát. A példaértékű kezdeményezésről Fülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkára számolt be Facebook-oldalán.

Hétezer gyermekotthonban élő fiatal karácsonyi kívánságát teljesítették a minisztériumok dolgozói
Minden kívánságot teljesítettek a minisztériumok munkatársai
Fotó: Facebook/Fülöp Attila

Az akció keretében minden egyházi, állami és civil fenntartású gyermekotthonból levélben várták a gyerekek kívánságait a szociális államtitkárságra. A beérkezett leveleket aztán szétosztották az összes minisztérium között, és a plüss unikornistól, a társasjátékon át, a mini hangfalakon keresztül az okos tévéig, legóig, és az egészen egyedi vágyakig mindent teljesítettek a közigazgatásban dolgozók – írta Fülöp Attila, hozzátéve, hogy az ajándékokat rejtő csomagok már útnak is indultak a kívánságok íróihoz.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom