Belföld

Gyengécske cáfolatok a szocialista politikusok állítólagos szexbotrányában

„Puch Laci presszionált”

„Laci arra kért, mondjam a sajtónak, hogy én készítettem a bajai hamis videót… Puch Laci presszionált, hogy a fejére nőtt Mesterházy Attila-Velez Árpi páros bizalmasaként húzzak magamra és rájuk (!) hazug módon egy (szerintem) Puch körei által szervezett bűncselekményt az országgyűlési kampány finisében, hiszen ő korábban adott nekem 3 ezer eurót anyám koporsójára” – ezt írta Németh Gábor, az MSZP egykori főkommunikátora 2019. május 26-án, amikor kitálalt az MSZP-ből történt távozása okairól.

Gyengécske cáfolatok a szocialista politikusok állítólagos szexbotrányában
Molnár Zsolt korábban „mocskos zsarolási kísérletnek” nevezte az Angyal ügyvédje blogon közölteket
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Ugyanitt említette, az MSZP-székházból kitiltották, ezer módon próbálták lehetetlenné tenni, blogját hekkerekkel vették el. Adódik a kérdés: ilyen előzmények után miért épp az MSZP akart Németh Gábornak munkát ajánlani? Wirth Zoltán, az MSZP-hez köthető Hír­klikk tulajdonosa azt állította, maga Molnár Zsolt ajánlotta neki Németh Gábort, hogy videós tartalmakat állítana elő a hírportáljára, de kiderült, Németh nem munkát akar, hanem pénzt. És azt mondta, „ha előleget kap, nem fog foglalkozni olyan pletykákkal, amit Molnár Zsoltról hallott”.

Ez lenne a bizonyíték a zsarolásra, amiről az MSZP pártigazgatója az ATV-ben is beszélt. Molnár „mocskos zsarolási kísérletnek” nevezte az Angyal ügyvédje blogon közölteket, miszerint két MSZP-s politikus rendszeresen luxus escortlányokat rendel, s társaságukban egy terézvárosi ingatlanban drog- és szexpartikat tartanak. Molnár feljelentette Németh Gábort, azt állítva, ő a zsaroló.

Németh ezt tagadta, s rágalmazás miatt szintén feljelentést tett a szocialista politikussal szemben. (A másik magára ismerő politikus, Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere szintén tagadta a blog állításait, de nem tett feljelentést.) Az MSZP egykori kommunikátora egyébként tagadja azt is, hogy neki bármilyen köze lenne az Angyal ügyvédje bloghoz, amely a leleplezését január elejére ígérte.

Kapcsolódó írásaink

Zsarolást emleget Molnár és Őrsi

ĀAz „Angyal Ügyvédje” szerint a baloldali politikusok által szervezett bulikon részt vevő örömlányok hajlandók bemutatni bizonyítékaikat a hatóságoknak is