Belföld

Ellenzéki belháborút robbantott ki a Momentum

Durva üzengetés Angyalföldön

Szokatlanul durva nyilvános üzengetésbe kezdtek az ellenzéki pártok Budapest XIII. kerületében, ahol a legjobb eredményt érte el százalékosan az ellenzék – írta az Index.

Az MSZP és a Momentum azon kezdett vitázni, ki jelölje az új ellenzéki indulót Kerpel-Fronius Gábor körzetében, miután a politikus főpolgármester-helyettes lett, és választókerületében új választást kell kiírni. Kerpel-Fronius tegnap sajtótájékoztatón mutatta be pártja új jelöltjét, miközben erről az Index szerint előzetesen nem egyeztetett az MSZP-vel. A momentumos főpolgármester-helyettes a Facebookon azzal vádolta meg Tóth József polgármestert és körét, hogy nyomás alá helyezték: a választókerületben ne a Momentum jelöljön. Az MSZP megdöbbenve értesült arról, hogya Momentum egyoldalúan véget vetett a tárgyalásoknak, és a sajtón keresztül próbál nyomást gyakorolni a szövetségeseire.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom