Belföld

Újabb „független" balliberális szakértő kapott jól fizető fővárosi megbízást

Böcskei Balázs, az Idea Intézet igazgatója Facebook-bejegyzésben hozta nyilvánosságra, hogy politológus elemzőként mostantól hivatalosan Karácsony Gergely fővárosi önkormányzatát szolgálja majd.

Újabb „független" balliberális szakértő kapott jól fizető fővárosi megbízást
Egy újabb név Karácsony Gergely fizetési listáján
Fotó: MH/Katona László

„Vannak olyan felkérések, amelyek megtiszteltetés, hogy érik az embert. Mérlegelni kell ambíciókat, alkalmasságot és az emberi léptékű időt. Ezt tettem magam is, így 2019 novemberétől önkormányzati főtanácsadóként, társadalmi kapcsolatokért felelős szakreferensként is munkába állok a főváros szolgálatában. Továbbra is tevékenykedem, mint elemzői és értelmező, ezen a téren ténykedéseim nem kerülnek felfüggesztésre, viszont november hó végével lemondok az IDEA Intézet ügyvezető igazgató pozíciójáról, és ott kutatási igazgatóként folytatom. Önkormányzati státuszomban is független leszek pártérdekektől. Aki ismer, azt tudja, integritásom, akárcsak másoknak, nekem is éppúgy fontos. Számíthattok adatfelvételekre és kutatási eredményekre, véleményem és elemzési szempontjaim a jövőben is lesznek. A fővárosi városvezetést alkotó pártok, egymás közötti budapesti belügyeinek nyilvános értelmezésétől viszont a jövőben tartózkodom.  Minden másban amennyiben a sajtó munkatársait és a nyilvánosságot érdekli, véleményem továbbra is megosztom, rendelkezésre állok" - írja Böcskei a közösségi oldalán.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

Balliberális kettős mérce

ĀHétértékelő. Boros Bánk Levente szerint a kispesti botrány érintettjei már meg sem próbálnak kikeveredni a történetből

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom