Belföld

Kifogott az első hóesés az új főpolgármesteren

December második napján leesett az első hó, amely máris megbénította Budapest közlekedését. A főpolgármestert meglepte a helyzet, s erről a közösségi médiában számolt be.

Kifogott az első hóesés az új főpolgármesteren
Teljesen megbénult a közlekedés a havazástól
Fotó: Fotó: MH/Purger Tamás

Karácsony Gergely posztjában arról ír, hogy nincs elég ember a hó eltakarítására, a szükséges 300-400 munkás helyett csak 216-an jelentkeztek, ezért most megoldást keresnek a helyzetre.

Az új főpolgármester senkit sem biztat, hogy gyorsan rendeződik a helyzet, arról számol be, hogy a „ sózás elkezdődött, a latyak letakarítása most még lassítaná a forgalmat, így az csak a délutáni csúcs után, este történik majd”.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

Havazás nehezíti a közlekedést

ĀVonattorlódások alakulnak ki a Nyugati előtt, a BKK járatai is megnövekedett menetidővel közlekednek, több járat nem közlekedik

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom