Belföld

Fidesz: A klímaváltozás nem a nagyobb fizetésről és a szolgálati autóról szól

A klímaváltozás fontosabb annál, hogy politikai akciókra használja az ellenzék - reagált a Fidesz az ellenzéki pártok nyilatkozataira, a lapunkhoz eljuttatott közleményében.

Fidesz: A klímaváltozás nem a nagyobb fizetésről és a szolgálati autóról szól
A klímaváltozás fontosabb annál, hogy politikai akciókra használja az ellenzék
Fotó: MH

A klímaváltozás fontosabb annál, hogy politikai akciókra használja az ellenzék, mert gyermekeink jövője a tét - hangsúlyozza a Fidesz közleményében.

Hozzáteszik: Magyarország cselekszik, hiszen hazánkban 2030-ra 90 százalékban karbonsemleges kibocsátás lesz, továbbá minden konstruktív intézkedést készen állunk támogatni. 

A klímaváltozás elleni küzdelem nem arról szól, hogy nagyobb fizetést és szolgálati autót kapjanak egyes ellenzéki politikusok - írja a nagyobbik kormánypárt, és kiemeli, hogy az ellenzéki vezetésű Budapesten az elmúlt egy hónapban a klímavédelem területén csak annyi történt, hogy a klímavédelemért felelős főpolgármester-helyettesnek, Dorosz Dávidnak 1,3 millió forintos fizetést és autót adtak.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom