Belföld

Hidvéghi: A fiainkat fiúknak, a lányainkat pedig lányoknak fogjuk nevelni

Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti képviselő sokatmondó bejegyzést tett közzé Facebook-oldalán, melyben felhívja a figyelmet, milyen veszélybe kerülhetnek a gyerekek.

Hidvéghi: A fiainkat fiúknak, a lányainkat pedig lányoknak fogjuk nevelni
Hidvéghi Balázs
Fotó: Bodnár Patrícia

Hidvéghi Balázs azt írja, hogy a gyerekek jogairól szóló egyezmény 30 éves évfordulójának apropóján egy olyan határozatot fogadott el az Európai Parlament kedden, melyben többek között „LMBTI-gyerekekről" van szó, és arról, hogy milyen fontos a szexuális orientációval kapcsolatos oktatás az iskolákban.

A fideszes EP-képviselő hozzátette, vigyáznunk kell, mert hamarosan az óvodai lányos és fiús játékok is veszélybe kerülhetnek, ha kitalálják, hogy azok sérthetik mások érzékenységét.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom