Belföld

Fidesz: A kórházakat Gyurcsányék adósították el

A kórházakat Gyurcsányék adósították el - reagált közleményében a Fidesz, Komáromi Zoltán keddi nyilatkozatára, amelyben a DK politikusa arról beszélt, hogy a kórházak képtelenek kiegyenlíteni az adósságaikat.

Fidesz: A kórházakat Gyurcsányék adósították el
A kórházak működése nemcsak pénzügyileg stabilabb, hanem folyamatos a kórházak fejlesztése is
Fotó: MH

Mint a közleményben írták, a kórházakat Gyurcsányék adósították el, és hozzátették, hogy 2010-ben 120 milliárdos adóssága volt a kórházaknak, amely a Fidesz kormányzása óta havi eltéréssekkel mára a felére csökkent.

Hangsúlyozzák: a kórházak működése nemcsak pénzügyileg stabilabb, hanem folyamatos a kórházak fejlesztése is. Jelenleg is zajlik Budapest történetének legnagyobb kórházfejlesztése, Dél-Budán Európa egyik legmodernebb kórházának megépítésére készülünk, amelynek építését Gyurcsányék megakarják akadályozni.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom