Belföld

Nemzetbiztonsági kérdéseket is felvet Soros Várhelyi elleni támadása

Nemzetbiztonsági kérdéseket is felvet Soros György támadása Várhelyi Olivér, az Európai Bizottság szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős tagjelöltje ellen - mondta keddi sajtótájékoztatóján a Fidesz-frakció szóvivője. Halász János közölte: a kérdés ezért téma lesz a péntekre összehívott országgyűlési nemzetbiztonsági bizottsági ülésen is.

Nemzetbiztonsági kérdéseket is felvet Soros Várhelyi elleni támadása
Halász János: A hírek szerint Soros személyesen, valamint a hálózata és a médiája által is mindent megtett, hogy „megfúrja a magyar biztost”
Fotó: MH

„Szeretnénk tisztán látni, hogy pontosan mit lehet tudni Soros György újabb Magyarország-ellenes akciójáról” - fogalmazott, felelevenítve, hogy a hírek szerint a Várhelyi Olivér elleni támadások mögött a bevándorláspárti milliárdos áll.

A hírek szerint Soros személyesen, valamint a hálózata és a médiája által is mindent megtett, hogy „megfúrja a magyar biztost” - fűzte hozzá. Kijelentette: azért támadja Magyarországot, mert Magyarország a Soros-terv útjában áll, és a magyar emberek számos alakalommal nemet mondtak a bevándorlásra.

„Soroséknak az állt volna érdekében, hogy ne a bevándorlásellenes magyar kormány adja az Európai Unió bővítési biztosát, hiszen a bevándorláspártiaknak az az érdeke, hogy a Balkán ne legyen stabil, és a balkáni útvonalon szabadon érkezhessenek a migránsok tízezrei Európa belsejébe” - zárta szavait.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom