Belföld

Lackner Csaba botránya: a nevetséges tagadástól a megalázó beismerésig

Míg október elején. az őt érintő botrány kipattanásának az elején még párttársai sem „ismerték fel” Lackner Csaba kispesti MSZP-s képviselőt, addig novemberre sikerült őt beazonosítaniuk- ahogyan az egy szellemes videó-összeállításban is látható.

Lackner Csaba botránya: a nevetséges tagadástól a megalázó beismerésig
Lackner Csaba
Fotó: Facebook/MSZP Kispesti Szervez

A Hír TV készített egy összefoglalót arról, hogy hogyan reagáltak Karácsony Gergelyék ‎a drogpartin százmilliós korrupcióról hencegő kispesti szocialista képviselő lebukására. A teljes tagadástól egészen a felismerésig terjedő skálát öleli fel az összeállítás Lackner Csaba volt kispesti MSZP-s képviselő ügyében.

Objektum doboz

Emlékezetes: az önkormányzati választás előtt Lackner Csabáról olyan felvételek kerültek nyilvánosságra, amelyeken közpénzek ellopásáról, önkormányzati pénzek visszaosztásáról beszél.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom