Belföld

Újabb kifogás érkezett Tordai Bence viselkedése miatt

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője után a KDNP országgyűlési képviselője, Nacsa Lőrinc is jelezte, hogy őt is inzultálta már a botrányhős politikus, Tordai Bence. Kocsis korábban azt mondta, hogy a Párbeszéd botránypolitikusának a provokáció a fő parlamenti tevékenysége.

Újabb kifogás érkezett Tordai Bence viselkedése miatt
Sokat elárul Tordai Bence párbeszédes országgyűlési képviselő jelleméről Nacsa Lőrinc kormánypárti képviselő közösségi oldalon tett bejegyzése
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Sokat elárul Tordai Bence párbeszédes országgyűlési képviselő jelleméről Nacsa Lőrinc kormánypárti képviselő közösségi oldalon tett bejegyzése. Tordai Nacsa testi épségével kapcsolatban tett megjegyzést korábban.

Objektum doboz

Tordai célja az lehet,  hogy valamelyik kormánypárti politikusnál elszakadjon a cérna, és olyat tegyen, amit aztán az ország előtt lehet mutogatni.

Az agresszió mindig a gyengék jellemzője, de bízzunk benne, hátha egyszer Tordai Bence is eljut oda, hogy munkával próbálja megkeresni a kenyerét képviselőtársai provokálása helyett - kommentálta a facebook bejegyzést az Origo. 

Kapcsolódó írásaink