Belföld

„Az a Gyurcsány beszél becsületről, aki minden idők legkorruptabb kormányzását követte el?”

Az a Gyurcsány Ferenc beszél becsületről és hazáról, aki migránsokkal akarja betelepíteni Magyarországot és minden idők legkorruptabb kormányzását követte el?! - tette fel a kérdést a Fidesz szombaton délután kiadott közleményében.

„Az a Gyurcsány beszél becsületről, aki minden idők legkorruptabb kormányzását követte el?”
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke beszédet mond az ellenzéki összefogás megválasztott DK-s polgármestereinek és önkormányzati képviselőinek első találkozóján
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A nagyobbik kormánypárt arra reagált, hogy a bukott miniszterelnök a Demokrata Képviselők Közössége fővárosi rendezvényén a korrupció elleni fellépésre és a többi ember tiszteletére szólította fel a Demokratikus Koalíció (DK) frissen megválasztott polgármestereit és önkormányzati képviselőit.

Gyurcsány Ferenc úgy fogalmazott: nyolc évvel ezelőtt azért alapították meg a DK-t, mert hittek abban, hogy becsülettel lehet szolgálni a hazát. A becsületes hazát csak becsületes politikusok tudják képviselni, aki közpénzt lop, az a hazát lopja meg, az nem politikus, hanem bűnöző – tette hozzá a DK elnöke.

A Fidesz szerint Gyurcsány most is arra készül embereivel a fővárosi és a többi önkormányzatban, hogy szétlopják a közpénzt és dróton rángassák Karácsonyt, valamint a többi ellenzékit.

Kapcsolódó írásaink

Balliberális retróhangulat Budapesten

ĀRossz emlékű retróhangulat Budapesten: a Gyurcsány-kormányhoz és a Demszy-korszakhoz köthető személyiségek tűnnek fel Karácsony Gergely főpolgármester környezetében