Belföld

„A kiéhezett ellenzék szét fogja lopni Budapestet”

Novák Elődöt, a Mi Hazánk Mozgalom alelnökét, valamint a Jobbik egykori alelnökét kérdezte a vasárnap, többek között az önkormányzati választások kimeneteléről. 

„A kiéhezett ellenzék szét fogja lopni Budapestet”
Félek, hogy a nagy étvágyú balliberális ellenzék szét fogja lopni a fővárost - mondta Novák Előd a Mi Hazánk Mozgalom politikusa
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Kizsigerelés és a korrupció csúcsra járatása - mondta Novák Előd, a Mi Hazánk XI. kerületi képviselője azzal kapcsolatban, hogy mi várható a Karácsony-féle vezetéstől. A politikus a Vasárnap.hu portálnak azt mondta, meggyőződésük szerint folytatni fogják azt a lopássorozatot, amit Zuglóban is láthattunk a parkolási maffia keretében, vagy más intézményesült politikusbűnözés formájában. 

Félek, hogy a nagy étvágyú balliberális ellenzék szét fogja lopni a fővárost. Mindenképpen nagy feladat vár ránk, hogy a politikusbűnözésnek hadat üzenjünk - tette hozzá. 

Novák Előd arról is beszélt, hogy elképesztőnek tartja Karácsony azon kijelentését, hogy abortuszpárti programot fog támogatni (Bár azóta visszakozott és elnézést kért a főpolgármester). 

Felhívom a figyelmet, hogy az az alaptörvényben lévő mondat, miszerint a magzati életet fogantatásától kezdve védelem illeti meg, az valójában nem teljesül - jelentette ki a XI. kerület újdonsült képviselője. 

Azt, hogy Karácsony szimbolikus ügyekkel nem akar foglalkozni, furcsa kijelentés annak fényében, hogy korábban megígérte, ő fogja megnyitni a homoszexuális felvonulást - mondta Novák Előd. 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom