Belföld

Megalázó üzenet a mohácsi választóktól

Csorba Ferenc nem távozik

Mohács eddigi sikeres Fidesz–KDNP-s polgármesterének, Szekó Józsefnek a választások előtti hirtelen halála miatt egyetlen polgármesterjelölt maradt a városban.

Megalázó üzenet a mohácsi választóktól
Csorba Ferenc
Fotó: MH

A szocialista Csorba Ferenc (képünkön) az összes többi ellenzéki párt kérésére sem volt hajlandó visszalépni a jelöléstől. A szocialista politikus végül közvetlenül a választás előtt kijelentette, lemond, ha kicsi lesz a támogatottsága a városban. A szavazók ezt követően erkölcsi ítélettel felérő üzenetet küldtek a szocialista politikusnak a voksoláson. Csorba mindössze 1867 szavazatot kapott, miközben a választók ennél jóval több, 4076 érvénytelen szavazatot dobtak az urnákba. A fidesz helyi szervezete tegnap lemondásra szólította fel Csorbát, ám lapunk úgy tudja, hogy a szocialista politikus nem tesz eleget a felszólításnak.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom