Belföld

„Köszönjük a magyar embereknek, hogy erősítették demokráciánkat!”

Köszönjük a magyar embereknek, hogy sokan éltek a lehetőséggel és szavazatukkal erősítették demokráciánkat a vasárnapi önkormányzati választásokon - áll a Kereszténydemokrata Néppárt közleményében.

„Köszönjük a magyar embereknek, hogy erősítették demokráciánkat!”
Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke édesanyja, Semjén Miklósné (b) és felesége, Semjénné Menus Gabriella leadja szavazatát az önkormányzati választáson a II. kerületi II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumban a 63-as számú szavazókörben
Fotó: MTI/Kovács Attila

Külön hálásak vagyunk a kereszténydemokrata értékeket valló jelöltek támogatásáért, és azért, hogy továbbra is Magyarország legerősebb politikai szereplője a Fidesz-KDNP szövetsége. A Kereszténydemokrata Néppárthoz szorosabban kötődő polgármesterjelöltek országosan 70 településen nyerték el a választók bizalmát - írják.

További közel 250 önkormányzati képviselő és 29 megyei közgyűlési tag erősíti a KDNP politikai közösségének munkáját. Gratulálunk és sok sikert kívánunk nekik az elkövetkező öt évre, hogy ezentúl is felkészülten, lelkiismeretesen és alázattal folytathassák munkájukat lakókörnyezetünk, településeink, hazánk szépüléséért és fejlődéséért -  zárta köszönőlevelét a KDNP.

Kapcsolódó írásaink