Belföld

Tarlós: Köszönöm Budapestnek ezt a kilenc évet

Tarlós István eddigi főpolgármester gratulált és sok szerencsét kívánt Karácsony Gergelynek a főpolgármester-választáson az ellenzék közös jelöltjeként elért győzelméhez vasárnap este Budapesten, a Fidesz-KDNP eredményváróján.

Tarlós: Köszönöm Budapestnek ezt a kilenc évet
Tarlós István, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje, leköszönő főpolgármester (elöl k) a párt eredményváró rendezvényén az önkormányzati választáson a Bálna Budapest kulturális központban 2019. október 13-án. Mögötte Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Németh Szilárd alelnök, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Kubatov Gábor pártigazgató, alelnök
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Tarlóst a Bálna kulturális központban vastaps fogadta. Az eddigi városvezető elsőként azoknak mondott köszönetet, akik rá szavaztak, majd megköszönte Budapestnek a 13 évet és Óbudának a 29 évet

Egy kis nyugalmat kérek - mondta Tarlós, hozzátéve: éjféltől Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere.

A regnáló városvezető sok sikert kívánt utódjának. „Országosan az eredmény szép, Budapesten el kell gondolkodni” - értékelte az önkormányzati választást a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Az utána következő felszólaló, Orbán Viktor miniszterelnök köszönetet mondott Tarlós Istvánnak az elmúlt kilenc évben végzett főpolgármesteri munkájáért. Budapest elvesztett egy főpolgármestert, én viszont nyertem egy kiváló tanácsadót - emelte ki Orbán Viktor.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink