Belföld

Pikó András emberei ötezer forintért akartak szavazatot vásárolni

Meg akarták vásárolni egy nő szavazatát Pikó András emberei Józsefvárosban. Rácz Lászlóné a választási bizottsághoz és a rendőrséghez fordul, mert ötezer forintot akartak adni neki, ha az ellenzéki polgármesterjelöltre szavaz. Rácz Lászlóné a vesztegetést visszautasította.

Pikó András emberei ötezer forintért akartak szavazatot vásárolni
Pikó András, Józsefváros ellenzéki polgármesterjelöltje
Fotó: szeretlekmagyarorszag.hu

Ezután Pikó közösségi oldalán nyilvánosságra hozta a történteket, erre az ellenzéki polgármester-jelölt emberei feljelentéssel fenyegették meg őt - írja a HírTV.

„Pikó Andrásnak az emberei ott álltak a zebránál, az egyik az egyik oldalt, a másik a másik oldalt, egy úriember utánam jött, a kezembe nyomta szórólapot, mondtam, hogy köszönöm nem kérem, és akkor is a kezembe nyomta, és azt mondta, hogy ha Pikó úrra szavazok, az 5 ezer forintot ér nekem, és mondtam, hogy nem, hagyjon, feljöttem a lakásomba, ezt kiírtam a Facebookra, rá pillanatokon belül kaptam rá egy választ, hogy 15 percem van arra, hogy letöröljem, mert én hazudok, én visszaírtam, hogy nem törlöm le, vállalom a következményeket, mert nem hazudok” - mondta Rácz Lászlóné.

Az ügy miatt a Józsefvárosi Fidesz feljelentést tesz - jelentett be közösségi oldalán a párt.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom