Belföld

Karácsony Tarlós pénzével dicsekszik, de már abból is több százmilliót elköltött

Karácsony Gergely, a teljesen alkalmatlan balliberális jelölt azt emelte ki pénteken a sajtótájékoztatóján, hogy Zugló számláján 3,4 milliárd forint van. A gond ezzel a kijelentéssel csak annyi, hogy Tarlós István csütörtökön jelentette be, hogy szerdán utalták el az iparűzési adóból járó 3,8 milliárd forintot a kerületnek. Vajon hová tűntette el Karácsony két nap alatt azt a 400 millió forintot, ami hiányzik az utaláshoz képest?

Karácsony Tarlós pénzével dicsekszik, de már abból is több százmilliót elköltött
„Karácsony a gazdasági adatokat a maga primitív, rosszindulatú módján interpretálja”
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Karácsony Gergely pénteken diadalittasan jelentette be, hogy nem áll csőd szélén Zugló. Bemutatta a péntek reggeli folyóegyenlegét a kerületnek is, amin 3,4 milliárd forint volt látható.

Tarlós István csütörtökön az Inforádióban elmondta, hogy szerdán utalta át a főváros az iparűzési adót Zuglónak, 3,8 milliárd forintot. Az alkalmatlan főpolgármesterjelölt tehát egyrészt ismételten nem mondott igazat, mert ha ez az átutalás nem történik meg, akkor nem lenne 3,4 milliárd a kerület egyenlegén. Másrészt pedig két nap alatt még ebből is sikerült 400 millió forintot elvernie.

Tarlós István elmondta, hogy csütörtökön utalta át a főváros az iparűzési adót Zuglónak, 3,8 milliárd forintot, de péntek reggelre már csak 3,4 milliárd forint van Zugló folyóegyenlegén
Karácsony Gergely, a teljesen alkalmatlan balliberális jelölt azt emelte ki pénteken a sajtótájékoztatóján, hogy Zugló számláján 3,4 milliárd forint van
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Kapcsolódó írásaink