Belföld

Balliberális tananyag a lopáshoz

A kispesti szocialisták Gyurcsányékra is ráhúzták a vizes lepedőt

A balliberális önkormányzati politikusok lopási oktatóanyagának is beillő fehér poros kispesti szocia­listákról a hangfelvételek alapján a Magyar Nemzet azt írja, hogy Gajda Péter XIX. kerületi polgármester bizalmasa, Lackner Csaba MSZP-s önkormányzati képviselő és barátai az országos politikában szerepet játszó baloldali politikusokról is súlyosan terhelő állításokat fogalmaztak meg.

Balliberális tananyag a lopáshoz
Lackner Csaba
Fotó: HírTV

Lackner az egyik felvételen Kertész Csaba alpolgármestert, a DK helyi elnökét idézve Gyurcsány Ferencéket kritizálja. „A 2014-es választás után majdnem széthullott a pártjuk… A Molnár Csabi, meg ez, a volt honvédelmi miniszter csaj, ez a hülye vörös hajú p...a, Vadai Ági, azok tartották össze a pártot, mert a Gyurcsány egy kőkemény alkoholista, ezt tudni kell.

A felesége válik tőle, és a felesége azért akart kimenni az Európai Unióba, hogy minél távolabb legyen a kedves férjétől. K...vára nem számítottak arra, hogy nekik ebben a formában ez ennyire bejön” – mondta Lackner a DK belső viszonyairól. Az egyik felvételen szóba került Szanyi Tibor uniós képviselőségről való lemaradása kapcsán az is, hogy Szanyinak nagyon hiányozhat a havi kettő-négymillió forintos brüsszeli fizetés. Lackner Csaba erre pedig elmondta, hogy a szocialista párt EP képviselői egyébként még ennél is többet keresnek. „Neked van mondjuk EP-képviselőként lehetőséged négy embert alkalmazni. Erre alkalmazod jó drágán, és majd berakod a strómanokat, akik fizetésének a 60-70 százalékát leszeded” – magyarázza Lackner az okosságot.

Kapcsolódó írásaink