Belföld

Tarlós: Karácsony mindig mindent ráfog valakire

Volt részem keményebb kampányban, de erkölcstelenebb, mellébeszélősebb, súlyosabb valótlanságok sorozatát tartalmazóban még nem: Karácsony Gergely kampánya abszolút gátlástalan valótlanságok szakadatlan láncolatából áll – mondta Tarlós István főpolgármester az Inforádió Aréna című műsorában csütörtök este.

Tarlós: Karácsony mindig mindent ráfog valakire
Tarlós István: Karácsony Gergely mindig mindent ráfog valakire: vagy a Fideszre, vagy a hivatalra, vagy a jegyzőre, vagy pedig most már az ellenzéki sajtóra
Fotó: MH

Az ellenzék egyik főpolgármester-jelöltje, Karácsony Gergely szerint egymilliárdos tartozással adtam át az óbudai önkormányzatot, holott Bús Balázs kerületvezető ezt cáfolta – mondta a városvezető, aki szerint Karácsony ez ügyben „vagy szándékosan hazudik, vagy megint súlyosan tájékozatlan”.

Az 3-as metró felújításával kapcsolatos vádakról kifejtette, szerinte Karácsony olyan nyilatkozatot tett, ami miatt még tízen készülnek büntetőfeljelentést tenni ellene. „Tudatlan, rosszindulatú nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás volt” – fogalmazott.

A metrós vámcsalásról szóló interjúrészletből a főpolgármester szerint világos, hogy Karácsony Gergely a 3-as metróra vonatkozó egész történetet rosszul értette, és a fordítottját mondta el, a BKV-közlemény után viszont „rájött, mekkora őrültséget mondott”, módosíttatta a szöveget és közölte, sajnálja, sajtóhiba történt.

„Karácsony Gergely mindig mindent ráfog valakire: vagy a Fideszre, vagy a hivatalra, vagy a jegyzőre, vagy pedig most már az ellenzéki sajtóra” – mondta a főpolgármester.

Kapcsolódó írásaink

Tarlós: Fejlesztésekről kellene beszélni

ĀSzázhetven projekt és program valósult meg az elmúlt egy évtizedben, „ennyit arról, hogy tönkretettük a várost, és nem csináltunk semmit” – mondta a főpolgármester