Belföld

A győri ellenzék szerint is Gyurcsányék állnak a kiszivárogtatott, lejártó felvételek mögött

 Kilépett a Jobbik négy egyéni választókerületi képviselőjelöltje az ellenzéki összefogásból Győrben - közölte a párt győri alapszervezetének elnöke a Facebookon kedd reggel.

A győri ellenzék szerint is Gyurcsányék állnak a kiszivárogtatott, lejártó felvételek mögött
Kilépett a Jobbik négy egyéni választókerületi képviselőjelöltje az ellenzéki összefogásból Győrben
Fotó: Facebook

Fodor Roland bejegyzése szerint „az ellenzéki moslékszövetség elveszítette a képviselőjelöltjeinek negyedét, és a minimális győzelmi esélyeit is”. Hozzátette, hogy kilépésük hónapok óta tervezett volt, „nincs köze a DK országos pártközpontja által megrendelt, a fideszes polgármestert ocsmány módon lejárató anyagokhoz”.

Az összefogáshoz azért csatlakoztak - írja -, mert így terveik szerint a „nemzetellenes baloldali pártok” nem tudnak külön-külön frakciót alakítani az új közgyűlésben; ehhez pedig szükséges volt pár hónapig belemenniük „- minden jóérzésű polgár döbbenetére - ebbe a proletár rémálomba”.

Hozzátette, hogy „értelmes magyar ember nem támogathatja a gyurcsányista erők megerősödését sem Győrben, sem országosan”.

A Jobbik győri alapszervezete úgy véli, hogy a magánéleti botrányba keveredett Borkai Zsolt polgármestert leváltani a „teljesen alkalmatlan Glázer Tímeára és a gyomorforgató módon kampányoló bandájára, semmit sem javítana a város helyzetén”.

Fodor Roland elnézést kért mindazoktól, akik az elmúlt időszakban azt hitték, hogy képesek lennének egy „teljesen alkalmatlan DK-s polgármesterjelölt mögé beállni”.

A Jobbik győri alapszervezete csak olyan elnökséget tud támogatni a párt novemberi országos tisztújításán, amely „kommunisták nélkül, a jobboldalon kívánja leváltani a korrupt Fideszt” - áll még a bejegyzésben.

A győri ellenzéki összefogást a Jobbik mellett a DK, az MSZP, az LMP és a Momentum alkotta.

Objektum doboz


 

Kapcsolódó írásaink

„Miskolc fejlődési üteme egyedülálló”

ĀAlakszai Zoltán: A helyiek a nyomortelep-felszámolási program mellé álltak, világossá tették, azt szeretnék, hogy rend és nyugalom legyen, és mindenki biztonságban hazajuthasson

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom